ZTE Släpper Nubia Red Magic 3 – Gamingmobil med fläkt

Publicerat den 2 maj 2019

ZTE släpper imorgon sin nya gaming-mobil Nubia Red Magic 3 till försäljning i Kina. Priset kommer initialt att ligga på 2899 yuan, motsvarande cirka 4090 kronor. Det som är unikt med denna gaming-mobil är att man integrerat en fläkt i mobilen, som man menar är den första i branschen. Mobilen är även utrustad med ett vattenkylningssystem vilket gör den optimalt anpassad för att köra tunga spel.

Nubia Red Magic 3 i korthet

Nubia Red Magic 3 är uppföljaren till Red Magic 2 och är utrustad med kraftfulla egenskaper anpassat för den som vill spela krävande spel på mobilen. Mobilen är utrustad med ett Qualcomm Snapdragon 855-chip och ett RAM-minne på upp till 12 GB. Den mest kraftfulla versionen av mobilen har en lagring på 256 GB.

Mobilen är även utrustad med ett kraftfullt batteri på 5000 mAh, som endast kräver 10 minuters laddning för att kunna spela i upp till en timme.

Kamera

Mobilens kamera är utvecklad av Sony och har en enkel 48 megapixel-kamera som huvudkamera och en 16 megapixel-kamera som frontkamera. Med huvudkameran kan man spela in video i upp till 8K, med ett superslowmotion-läge med 1920 fps.

Skärmstorlek

Nubia Red Magic 3 har en 6,65 tums FHD + HDR AMOLED-skärm.

När kommer Nubia Red Magic 3 till Sverige?

Det finns ännu inga exakta uppgifter kring när mobilen kommer att lanseras i Sverige. Dock vet vi att mobilen inom kort kommer att lanseras i Indien. Därefter följer lansering i bland annat Storbritannien, USA och Kanada.