Telefon på avbetalning utan abonnemang

Att köpa en telefon på avbetalning utan abonnemang är ett klokt beslut om man inte vill vara uppbunden över lång tid, med möjlighet att byta mobiloperatör när man känner för det. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa telefoner utan abonnemang på avbetalning.

[table “71” not found /]

Det alternativ som brukar ge lägst månadskostnad för telefoner utan abonnemang är om man handlar från en butik som erbjuder avbetalning direkt hos sig själva. Dessa butiker konkurrerar om att vinna just dig som kund och kan därför erbjuda mycket lång återbetalning. Det är inte ovanligt att man kan köpa en telefon på avbetalning utan abonnemang på ända upp till 72 månader. Oavsett om du köper en dyr mobil eller inte så har du på detta sätt möjligheten till att få en mycket låg månadskostnad för din telefon.

Vad krävs för att köpa sin telefon på avbetalning utan abonnemang?

För att kunna köpa en mobil på avbetalning utan abonnemang så behöver man bli godkänd i den kreditprövning som butiken gör. Detta är normalt sett inte särskilt svårt men kräver att man är fri från betalningsanmärkningar, att man är över 18 och har lite inkomst.

Avbetalning innebär i de flesta fall någon form av räntekostnad. Hos de flesta butiker brukar räntan ligga på mellan 10-20%.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *