Smartphone på avbetalning

Icke-miljonärens lösning

Att ha hemmet och fickorna fulla av ny teknik är kostsamt. Det vet inte minst alla som råkat slarva bort sin telefon och måste köpa nya. Eller som haft sönder den på ett eller annat sätt. Det är liksom inte kul att spendera pengar på en ny smartphone då. Men om det ändå är dags och det har kommit ut något härligt på marknaden, då känns det helt enkelt gött att få investera i något nytt. Om det är en ny smartphone du är ute efter, så kan vi härmed meddela att det numera går att få en smartphone på avbetalning. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är det inte. Tack vare L’EASY, som finns i hela Norden, så går det smidigt som tusan att införskaffa den där nya luren man anser sig behöva.
Och det bästa av allt: det är betalbart. Du måste inte uppvisa ett miljonärsmedlemskap, utan kan lugnt välja en avbetalningsplan som funkar för dig. Den bör såklart baseras på dina ekonomiska förutsättningar. Men där har L’EASY många alternativ för sina olika kunder. In på deras hemsida bara, och ta en titt på dina möjligheter.
[table “71” not found /]

Himlen är gränsen

Himlen är gränsen som man brukar säga i USA, ”the sky is the limit”. Det betyder att den där gränsen är ganska hög. Alltså väldigt, väldigt hög. Och det passar bra in på alternativen som L’EASY erbjuder också. Du som är sugen på smartphone på avbetalning kommer garanterat inte behöva lämna deras webbplats lottlös. Oavsett om du vill ha en iPhone eller hellre en som kör med Android som operativsystem så kommer du att hitta något här. Alla de senaste modellerna finns representerade. Dessutom kan du själv välja färg och antal datautrymme och annat viktigt. Kanske är det en iPhone 6S du spanat in? Eller så satsar du på någon av Samsungs coola Galaxy-telefoner. Här finns också fina lurar från Huawei och Sony. Genom att man köper direkt från L’EASY får man också en bra överblick över både telefonernas funktioner och de olika priserna.

Koll på siffrorna

Det finaste i kråksången är att du själv kan ha koll på alla siffror. Du och bara du bestämmer vad luren ska ha kostat i slutändan. Genom att ange hur många månaders återbetalningstid du vill ha, kan du direkt se vad månadskostnaden blir. Den smarta lilla räkningsfunktionen visar också vad telefonen då kostat dig. För ränta, det vill de naturligtvis ha, L’EASY. De driver ju ingen välgörenhetsorganisation för telefonintresserade direkt. Men även räntan du i slutändan kommer att ha betalt, påverkas ju av lånets löptid. Så lek lite med de där spakarna och se vad du kommer fram till. Att ha sin egen lön i bakhuvudet när man ska köpa smartphone på avbetalning är också klokt. För att uttrycka det enkelt. Om du har 500 kronor över i månaden sen dina andra räkningar är betalda, så är det inte smart att köpa en telefon på avbetalning som kostar 600 kronor i månaden. Då får du tänka om, kanske förlänga löptiden. Eller helt enkelt skaffa ett extrajobb som gör det möjligt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *