Samsung Galaxy S7 på avbetalning

Drömmen om tekniken slår in

Visst finns det de som köper nytt så fort de får chansen. De har liksom en släng av en okänd sjukdom som gör att de inte står ut med att ha en mobil som inte är den senaste modellen. Det är lite synd om de här människorna. Men de är samtidigt väldigt coola. Och nu för tiden stöttar ju vissa operatörer till och med verksamheten och ser till så att man kan uppdatera sin lur när helst man vill.
Men ibland är det också så att man faktiskt på riktigt behöver en ny telefon. Kanske har den gamla tagit ett oförtjänt dopp i toalettstolen? Kanske har man glömt den på en tågstation i Madrid? Kanske är den 8 år gammal och kan inte längre hänga med i tekniksvängarna? Risken finns i så fall att du är sugen på det bästa. Det bästa, det senaste och det coolaste. I mångas ögon är det Samsungs Galaxy S7. Den är tyvärr svår att få tag på gratis. Det skulle vara om du hittar en fullt fungerande en i en toalettstol på en tågstation i Madrid. Inte så troligt kanske. Men med L’EASYs hjälp kan du införskaffa en Samsung Galaxy S7 på avbetalning. Läs vidare för att ta reda på mer om detta otroliga fenomen.[table “71” not found /]

L’EASY ställer upp

L’EASY är som sagt din vän i den här nöden. Inte nog med att det går att köpa en Samsung Galaxy S7 på avbetalning. Du kan också haffa andra tekniska prylar på deras sida. Man köper smidigt direkt hos dem och slipper gå genom en tredje part. Beroende på hur lång tid du behöver ha på dig att betala tillbaks, förändras slutsumman för den produkt du är intresserad av.
Samsung Galaxy S7 till exempel går att få med en månadskostnad under 300 kronor i skrivande stund, om du väljer att ta 63 månader på dig att fixa avbetalningen. Naturligtvis blir det då en hel del ränta på den snygga telefonen. Väljer du istället halva tiden, 32 månader, så betalar du runt 400 kronor i månaden. Dyrare månadskostnad, men i slutsumman blir mindre på grund av att du slipper betala ränta i 31 extra månader. Inne på L’EASYs hemsidan kan du enkelt kolla vad de olika avbetalningsplanerna innebär för månadskostnad och slutsumma för produkten.

Ta hand om din lur

När du väl har kommit överens med dig själv om en realistisk avbetalningsplan är det bara att trycka på KÖP. Inom några dagar kommer din nya Samsung Galaxy S7 på avbetalning hem och det är dags att sätta igång att leva. Du bestämmer själv vilka appar som ska laddas ner. Du kan slänga iväg ett gäng schyssta meddelande till dina kompisar för att skryta om din nya telefon. Du har dessutom gott om plats för schyssa selfies och andra foton. Nu gäller det dock att ta hand om den. Undvik helst både toalettstolar, tågstationer i södra Europa och andra farliga ställe. Då kommer du att få som mest glädje av den lilla rackaren.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *