iPhone 7 avbetalning

Ny teknik utan rikedom

Det är inte lätt att hänga med i alla tekniska svängar. Och då snackar vi såklart inte om skidsvängar eller bilsvängar, utan de som har att göra med all ny teknik som kommer ut konstant. Man känner alltid ett konstant sug att byta ut det nästsenaste som man sitter med där hemma, mot det allra senaste som precis kommit ut på marknaden. Ett bra exempel på ett företag som kan det där med att få sina användare sugna på nytt är Apple. Deras iPhone 7 till exempel. Trots att luren inte ens är särskilt revolutionerande och var lite av en besvikelse för många som hade förväntat sig en teleporteringsfunktion, minst, så lockar den till inköp. Den kostar dock en hel del, naturligtvis, den är ju sprillans ny. Som tur är så går det att köpa en iPhone 7 på avbetalning, utan smärre problem. Man kan till exempel vända sig till L’EASY. De har massa olika tekniska prylar, så att du enkelt och smidigt kan hålla dig uppdaterad, trots att du inte är särskilt förmögen.[table “71” not found /]

Schyssta villkor hos L’EASY

Det bästa med L’EASY är, vilket namnet till viss del lite diskret hintar om, att det är så lätt. Easy liksom. Man slipper gå genom en massa skumma mellanhänder, i och med att man handlar direkt från L’EASYs hemsida.
Om det nu är iPhone 7 på avbetalning du är intresserad av, så lägger du en sådan i din varukorg. Sen väljer du själv hur lång tid du vill ha på dig att betala hela telefonen. Ju längre tid du vill ha på dig, desto lägre blir din månadskostnad. Fint tänker du, och ja, det är det ju. Men samtidigt hinner du betala mycket mer ränta om du håller på längre. L’EASY har en enkel grafik som visar vad du får betala i månaden, beroende på hur långt planen ska sträcka sig. Man får minst 24 månader på sig och som mest 63 månader.
Man måste också tänka på att räntan är rörlig och att en del andra avgifter också tillkommer. Det gäller helt enkelt att ha ögonen med sig så att man har koll på alla siffror innan man beställer sin iPhone 7 på avbetalning.

Äg telefonen mer för varje månad

Sen är det i princip bara att slå till. Att trycka iväg den där beställningen. Din nya iPhone 7 köpt på avbetalning, kommer att komma hem till dörren inom några dagar. Det fina i kråksången är också att L’EASY är schyssta nog att låta dig spana in luren innan du bestämmer om du verkligen vill ha den. Du har nämligen 14 dagars returrätt eller bytesrätt om man hellre vill det. Om du då väljer att låta din nya iPhone 7 stanna hemma hos dig så kommer du att äga den mer och mer för varje månad som går. Du kan ringa, skicka sms, ladda ner appar och använda den grymma kameran som iPhone 7 faktiskt kommer med. Det är bara att njuta av att du satsat på Apples nyaste tekniska under.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *