Halebop startar matlagningsprogram på Viafree

Publicerat den 2 maj 2019

Halebop startar ett nytt matlagningsprogram som kommer att visas på Viafree. Matlagningsprogrammet heter “Mataam” och består av fyra deltagare som under sex avsnitt ska tävla i att hitta och skapa Sveriges nästa kebabpizza. Det vill säga mat från olika delar av världen som ska bli den nya matsuccén i Sverige.

Medverkande i programmet

Flertalet kända profiler medverkar i Mataam. Programledare är Filip Dikmen, som är känd komiker på Youtube och Instagram. I TV-programmets jury sitter Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad. Deltagarna som tävlar i programmet är Sebastian, Paulina, Johannes och Patricia.

Så vinner man

Juryn kommer att utse den av deltagarna som bäst presterar enligt parametrarna bästa smak, presentation, entreprenörskap och förmåga att genomföra sin idé samt hur väl deltagarna lyckas få sin kulturella bakgrund att återspegla det som de gör.

Detta får vinnaren

Den som vinner tävlingen får startkapital på 50 000 kronor för att starta sitt eget företag. Vinnaren är dock skyldig att betala vinstskatt på vinstsumman. Dessutom får vinnaren Motorola mobil av modellen Moto G7+ med ett Halebop Stor-abonnemang, helt utan kostnad. Abonnemanget är gratis under hela löptiden.

Här kan du se programmet

Mataam hade premiär på Viafree den 29 april 2019. Ett nytt avsnitt kommer varje måndag och går att se helt gratis.

En i raden av Halebops kreativa marknadsföringsknep

Halebop har tidigare gjort en rad reklamfilmer som på olika sätt blivit virala. Oss veterligen är det dock första gången som en mobiloperatör är med och producerar ett TV-program som en del av sin marknadsföring. Ett kul initiativ som förhoppningsvis stärker deras varumärke i förlängningen.