Gratis Ljudböcker i 14 dagar hos Nextory

Publicerat den 15 maj 2019

Nextory erbjuder en tjänst som gör att man kan lyssna obegränsat på ljudböcker och läsa obegränsat med e-böcker. I normala fall kostar detta 139 kronor per månad men just nu erbjuder man en gratis prova-på-period på 14 dagar.

När man lyssnar gratis på ljudböcker i 14 dagar så gäller följande:

  • Du betalar ingenting alls under din gratisperiod
  • Du kan avsluta gratisperioden precis när du vill
  • Obegränsad lyssning i mobil eller surfplatta

Krav för att ta del av erbjudandet

För att kunna ta del av erbjudandet hos Nextory så behöver man registrera ett konto hos Nextory. Detta innebär att man behöver registrera ett lösenord och en e-postadress som användarnamn. Innan man kan påbörja sin gratisperiod så behöver man även registrera betalningsuppgifter. Säger du inte upp din gratisperiod inom de 14 första dagarna så kommer du nämligen att debiteras för ett ordinarie abonnemang om 139 kronor per månad. Det är därför viktigt att du säger upp ditt abonnemang inom gratisperioden om du inte vill fortsätta abonnera på det sen.

Lyssna via appen

Man behöver registrera sig för gratisperioden via Nextorys hemsida. När registreringen är klar kan man dock ladda ner Nextorys app för iOS eller Android och lyssna via den. Appen kostar inget och ger en bättre upplevelse i mobila enheter.

Vad har Nextory för utbud?

Nextory erbjuder det mesta inom ljudböcker, det går att hitta allt från gamla klassiker till nya bästsäljare. Man har bland annat stort utbud inom skönlitteratur, biografier, faktaböcker, barnböcker, livsstil och personlig utveckling.