Gratis kontantkort från Tre ( 3 )

Gratis kontantkort Tre

Halebop Kontantkort Startpaket - 0 kr

Gratis tre kontantkort

[custom_list style=”list-1″]

  • Fri mobilsurf när du laddar ditt kontantkort med minst 200 kr
  • En av Sverige bästa nät att surfa i
  • 3 olika prisplaner att välja mellan

[/custom_list]

[table “50” not found /]

3Kontant gratis kontantkort / simkort

3Kontant är ett gratis kontantkort / simkort från 3. Det är mycket förmånligt och finns i tre olika steg eller nivåer. Det finns något sorts gratis kontantkort till alla beroende på hur mycket du ringer och vart du ringer förnågonstans.

3Kontant simkort finns som ett kombo-simkort, dvs, ett simkort som är kombinerat med vanligt simkort och micro-simkort. Det är utmärkt då dessa kombo-kort går att använda både i mobiler med vanligt sim och i de mobiler som tar micro-sim. Vill du hellre ha ett gratis 3Kontantkort startpaket med ett nano – simkort så går det givetvis bra att få. 3kontankort gäller från laddningstillfället och 30 dagar framåt, sedan övergår det till bastaxa, till nästa gång du laddar ditt kort igen.

Bastaxan är 1, 99 kr i minuten till både det egna och övriga nät, samt till fast telefoni, mms 1,69 kr styck, 5 kr kostar alla videosamtal till alla nät

De gratis kontankort / simkort från 3 som du kan välja mellan är dessa tre nivåer, så garanterat finns det något som passar just dig:

3Vänner kontantkort

Ju större summa du laddar på ditt kort, desto billigare ringer du. Perfekt för dig som ringer mycket

Laddar du med 100 kr, så har du en samtalskostand på 69 öre i minuten till egna nätet, samt till alla andra nät och till det fasta nätet, 69 öre i öppningsavgift, plus att du sms:ar och mms:ar gratis inom alla nät, videosamtal kostar 5 kr till både egna nätet och övriga nät

Laddar du 3Vänner kontantkort / simkort med 200 kr, så har du en samtalskostnad på 69 öre i minuten till både 3:s nät, alla andra nät plus den fasta telefonin, öppningsavgiften på 69 öre, gratis sms och gratis mms till alla nät. Videosamtal kostar 0 kr inom egna nätet och 5 kr till övriga nät. Du surfar fritt i ett av Sveriges bästa nät.

Laddar du med 300 kr så ringer du för 0 kr i minuten till alla nät, både det egna och de övriga, samt till fast telefoni, en öppningsavgift på 69 öre, fri surf, samt fria sms och mms till alla nät. Videosamtal kostar inom 3:s nät 0 kr och till övriga nät 5 kr.

3Prat kontantkort

Här gäller också att om du laddar på för en högre summa , desto billigare ringer du och sms:ar. Perfekt för dig som sms:ar och ringer mycket

Laddar du för 100 kr så är din samtalskostnad 39 öre per minut, laddar du för 200 kr så är din samtalskostnad 29 öre per minut och laddar du ditt 3kontantkort med 300 kr så är din samtalskostnad 19 öre per minut, gäller både till egna nätet och övriga nät, fri surf ingår i Sveriges bästa nät när du laddar med minst 200 kr vid ett tillfälle

3Global kontankort

För dig som pratar mycket med folk i utlandet. Samma som övriga kontantkort, ju mer du laddar kortet med ju billigare ringer och sms:ar du. Laddar du för 100 kr är samtalskostnaden 69 öre i minuten till både egna nätet och övriga, ladda för 200 kr och du ringer 0 kr i det egna nätet, 69 öre i minuten till övriga nät, samt att du får fri surf, ladda för 300 kr och du ringer i 3:s nät för 0 kr, 69 öre i minuten till övriga nät, mms 1,69 öre styck och sms 69 öre styck.

3Kontantkort / simkort är ett förmånligt gratis kontantkort som fler och fler personer har skaffat sig. Just för att det är just så förmånligt och att 3 har bra service och support.

[table “20” not found /]

 

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *