Comviq över 55

Är du 55+ och vill byta kontantkort eller gå från att vara abonnent till att bli kontantkortsanvändare är Comviq ett utmärkt alternativ. Comviq över 55 Senior är ett skräddarsytt abonnemang som erbjuder Sveriges billigaste fastpris åt seniorer för 145 kr/mån (ordinarie pris för samma abonnemang kostar 245 kr/mån). I abonnemanget ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige samt 2 GB i surfmängd. Som Comviq över 55 kund har du ingen bindningstid eller uppsägningstid att bekymra dig över.

[table “51” not found /]

Är du inte nöjd och vill ha ännu mera surf kan du dessutom uppgradera abonnemanget och få hela 6 GB i surfmängd för 195 kr/mån. Eftersom Comviq delar mobilnät med Telia ingår surf i 4G-fart upp till 80 Mbit/s. Du kan även välja bland mängder av olika telefoner hos Comviq när du tecknar ett Comviq över 55 Senior abonnemang. Bland de populäraste modellerna hittar du Apple iPhone 6 (från 425 kr/mån), Samsung Galaxy S5 (345 kr/mån) och månadens mobil HTC One M8s för bara 245kr/mån. Tänk på att det i Comviq Senior abonnemanget ej ingår utlandstrafik, betaltjänster eller betalsamtal.

Ta chansen och bli en Smart Senior

När du tecknar ett Comviq över 55 Senior abonnemang hos Comviq får du tillgång till alla spännande erbjudanden som Comviq lanserar i samarbete med Smart Senior. Smart Senior är ett fristående företag som förmedlar rabatter och förmåner åt alla som fyllt 55 år. Du måste vara medlem i Smart Senior för att kunna ta del av erbjudandena. Är du inte medlem kan du enkelt registrera dig på Smart Seniors hemsida http://www.smartsenior.se/bli-medlem/. Som medlem får du ett personligt Smart Senior kort och tillgång till hundratals rabatter från en mängd olika företag i Sverige. När du väl har registrerad dig består ditt användarnamn av en sifferserie och ditt lösenord är den mailadress du använde vid registreringen. Exklusiva rabatter finns att få på bland annat resor, glasögon, böcker, kläder, bilar och upplevelser. Nya förmåner och samarbetspartners växer i rasande takt och ofta räcker det med att du tar del av ett erbjudande för att spara in på medlemsavgiften. Du väljer själv hur lång giltighetstid du vill ha på ditt Smart Senior medlemsskap. Har du frågor går det självklart bra att kontakta Smart Senior direkt genom att skicka ett mail till info@smartsenior.se eller ringa deras medlemsservice på telefon 08-410 426 10.

Varför välja just Comviq?

1997 lanserades Comviq kontant som det första kontantkortet i Sverige. Idag erbjuder Comviq en mängd olika flexibla lösningar som är framtagna för att passa olika kundtypers behov och intressen. Vare sig du ringer mycket, surfar ofta eller är en flitig SMS/MMS-kommunikatör så har Comviq en billig prisplan att erbjuda. Är du dessutom över 55 finns det mycket att vinna på om du tecknar senior-avtal hos Comviq. Genom att dela mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor har Comviq en befolkningstäckning på över 99% och är i nuläget ett av Sveriges absolut populäraste mobilleverantörer. Billiga priser, flexibla abonnemang, snabb surf och heltäckande service gör Comviq till ett av de schysstaste alternativen på marknaden för just kontantkortlösningar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *