Comhem Mobilabonnemang

Senast uppdaterat den 5 november 2019

Tidigare i år gick ComHem ut med att man nu lanserar mobilabonnemang för privatpersoner. Detta firar man med att ge nya kunder ett extra bra välkomsterbjudande. ComHems välkomsterbjudande ger dig just nu tre månader för 99 kronor per månad, oavsett vilket abonnemang som du väljer.

Jämför Com Hems Mobilabonnemang


Com Hem Obegränsad
Obegränsad
SURF
Fria SamtalFria SMS/MMS499 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
TILL COM HEM

Com Hem 20 GB
20 GB
SURF
Fria SamtalFria SMS/MMS299 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
TILL COM HEM

Com Hem 10 GB
10 GB
SURF
Fria SamtalFria SMS/MMS249 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
TILL COM HEM

Com Hem 5 GB
5 GB
SURF
Fria SamtalFria SMS/MMS199 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
TILL COM HEM

Jämför Com Hems Mobilabonnemang


Com Hem Obegränsad
499 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
Obegränsad Surf, Fria Samtal
Fria SMS/MMS
TILL COM HEM

Com Hem 20 GB
299 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
20 GB Surf, Fria Samtal
Fria SMS/MMS
TILL COM HEM

Com Hem 10 GB
249 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
10 GB Surf, Fria Samtal
Fria SMS/MMS
TILL COM HEM

Com Hem 5 GB
199 kr/mån
(Första 3 mån 99 kr/mån)
5 GB Surf, Fria Samtal
Fria SMS/MMS
TILL COM HEM

För tillfället går det att välja mellan abonnemangen 5 GB, 10 GB, 20 GB och Obegränsad surf. Här nedan förklarar vi abonnemangen lite närmare.

5 GB

Med detta abonnemang får du fria samtal inom Sverige och EU/EES och 5 GB surf. Surfen som ingår i abonnemanget kan du använda inom hela EU/EES.

Pris: 99 kronor per månad i 3 månader, därefter 199 kronor per månad.

10 GB

Med detta abonnemang får du 10 GB surf och fria samtal inom Sverige och EU/EES. Även här kan du använda hela din surfpott inom EU/EES.

Pris: 99 kronor per månad i tre månader, därefter 249 kronor per månad.

20 GB

Med detta abonnemang får du 20 GB surf som går att använda inom hela EU/EES. Du får även fria samtal inom detta område.

Pris: 99 kronor per månad i tre månader, därefter 249 kronor per månad.

Obegränsad

Med obegränsad får du ett abonnemang med fria samtal inom Sverige och EU/EES, med obegränsad surf inom Sverige. Inom EU/EES så ingår det 30 GB surf.

Pris: 99 kronor per månad i tre månader, därefter 499 kronor per månad.

Extrakort

Du kan även köpa ett extrakort till ditt abonnemang. Till detta kort kan du sedan dela med dig av den surf som ingår i abonnemanget. Ett extrakort kostar 99 kronor per månad.

Övrig information om ComHems abonnemang

 • Inget av ComHems abonnemang har någon bindningstid
 • Man delar nät med Tele2, vilket ger snabb och stabil surf, samt ett nät som täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

Mobiltelefoner och erbjudanden

När man beställer ett mobilabonnemang från ComHem är det även möjligt att välja en mobil till abonnemanget. Mobilen kan man välja att betala av över antingen 12 eller 24 månader. Det går även att betala hela mobilen direkt, på faktura.

Mobilerbjudanden just nu

ComHem säljer de flesta populära mobiltelefoner som finns just nu på marknaden. Här är ett urval av deras bästa erbjudanden just nu.

 • Huawei P20 Pro – 473 kronor per månad
 • Samsung Galaxy S10 – 515 kronor per månad
 • iPhone XS – 631 kronor per månad
 • Samsung Galaxy S9 – 327 kronor per månad
 • Huawei Mate 20 Pro – 390 kronor per månad
 • Sony Xperia XZ3 – 348 kronor per månad

Samla alla tjänster på en faktura

ComHem som mobiloperatör kan bli ett extra smidigt val för dig som redan abonnerar på bredband eller TV från ComHem. Då är det nämligen möjligt att få alla tjänster samlade på en och samma månadsfaktura.

Priser till utlandet

Med Comhems mobilabonnemang ringer man till utlandet, utanför EU/EES till relativt rimliga priser. Till majoriteten av alla länder betalar man antingen 5, 8,5 eller 13 kronor per samtalsminut, detta gäller både samtal till fasta nät och mobila nät. För i stort sett samtliga länder betalar man 0,99 kronor per SMS. Nedanför listar vi några populära länder samt minutpriserna för att ringa dit.

 • Japan – 8,5 kr per minut
 • Kina – 8,5 kronor per minut
 • Mexiko – 8,5 kronor per minut
 • Nigeria – 8,5 kronor per minut
 • Indien – 8,5 kronor per minut
 • USA – 4 kronor per minut
 • Thailand – 8,5 kronor per minut
 • Brasilien – 8,5 kronor per minut
 • Australien – 8,5 kronor per minut

Kostnadskontroll

För att skydda sina kunder från obehagliga överraskningar under sina vistelser utomlands så har Comhem en automatisk kostnadskontroll för sina abonnemang. Kostnadskontrollen går ut på att kunderna efter att ha surfat för 550 kronor i utlandet får sitt abonnemang spärrat från fortsatt surfande. Man behöver efter den automatiska spärren nollställa sitt abonnemang via ett SMS för att kunna fortsätta surfa.

Ändra beloppsgräns

Du kan även när som helst ändra beloppsgräns för din kostnadskontroll. Du kan välja ett valfritt belopp på mellan 100-5000 kronor. Detta ändrar du genom ett SMS till Comhems kostnadskontroll.

Stäng av röstbrevlåda

Vad många inte vet är att man när man befinner sig utanför EU även betalar när någon lämnar ett meddelande i röstbrevlådan. Därför har Comhem gjort det möjligt att tillfälligt inaktivera denna funktion.

Så tycker kunderna om Comhem

Eftersom Comhem nyligen lanserat sina tjänster inom mobiltelefoni för privatpersoner är det svårt att än så länge hitta betyg och kundomdömen på företaget. Det är dock möjligt att se vad kunder ansett om Comhem som TV- och bredbandsleverantör, något som även kan skvallra om hur de kan komma att bli som mobiloperatör.

Svenskt Kvalitetsindex undersökning av kundnöjdhet inom TV-tjänster

Comhem är en känd leverantör av TV-tjänster. När SKI (Svenskt Kvalitetsindex) genomförde sin årliga undersökning av kundnöjdhet på området så fick Comhem tredje bästa betyg i Sverige. Värt att notera är att genomsnittlig kundnöjdhet inom TV var 63, där Comhem fick ett samlat betyg på 65. Det vill säga en bra bit över genomsnittet.

Svenskt Kvalitetsindex undersökning av kundnöjdhet inom bredbandstjänster

SKI undersökte även kundnöjdheten inom bredband. Här ansåg kunderna att Comhems tjänster var sämre än genomsnittet. Branschen som helhet fick betyget 65,5, medan Comhem endast fick betyget 64,1 på sina bredbandstjänster.

Comhems betyg på omdömessidor

Om man tittar vidare på vilket betyg som Comhem fått på olika kända omdömessidor på nätet så ser det inte ut att ha varit någon vidare trevlig upplevelse för kunderna.

Trustpilot

Hos omdömessidan Trustpilot har Comhem fått betyget 0,7 av 10, vilket är det sämsta betyg som vi på redaktionen på Mobilabonnemango.se någonsin sett för ett företag i den storleken. Här handlar de flesta negativa kommentarerna om kunder som har haft stora problem med att få sin internetuppkoppling att fungera, utan att få tillfredsställande hjälp med att lösa det. Andra pratar om orimligt långa bindningstider och en “värdelös” kundservice.

Reco

Även hos Reco är missnöjet bland kunderna enormt stort. Här talar kunder om att organisera en bojkott. Många skriver att de känner sig vilseledda och lurade och att man kan behöva betala fantasisummor för att få hjälp med små enkla saker. Många tycks även klaga på att det är långa väntetider i kundtjänsten och att man blir väldigt otrevligt bemött.

Prisjakt

Även hos Prisjakt har Comhem fått ett betyg som är under all kritik – 1 av 10 möjliga. Här beskriver många att de varit missnöjda med hårdvara som de köpt från Comhem. Många kunder beskriver även att deras tjänster inte fungerar som de ska.